Inget kan ersätta en riktigt bra råvara. Därför har vi valt att leverera kaffe från Arvid Nordquist. Det ger oss imöjlighet att ge dig en god kopp kaffe på jobbet  från en leverantör som tänker på miljön. Läs gärna mer om  hur Arvid Nordqvist klimatkompenserar.

Våra kaffeblandningar

Om du redan har investerat i en bra kaffemaskin går det bra att beställa enbart kaffet genom oss. Du kan välja mellan en mängd kaffeblandningar. Samtliga blandningar är 100% HÅLLBART CERTIFIERADE och 100% CO2 KOMPENSERADE

Dark Mountain: 

Fyllig smak med inslag av björnbär och orientaliska kryddor. Elegant syra och lång eftersmak. 

Arvid Nordquist Dark Mountain består av 100% Arabicabönor av kvalitetsklasserna Brazil Sul de Minas & Cerrado, Colombia Excelso och Central America Strictly High Grown. Bönorna mörkrostas vilket ger ett kaffe med intensiv arom av kola, mörkrostad nöt och viss fruktighet. 

Ethic Harvest 

Ren doft av nöt. Smaken är fyllig med livlig syrlighet. Kryddig.

Dubbelcertifierade Arvid Nordquist Ethic Harvest består av 100% Arabicabönor som är ekologiskt odlade och kommer från olika kooperativ certifierade av FLO-Cert. Kaffebönorna handplockas, tvättas och torkas. I Ethic Harvest ingår Arabicabönor från Honduras, Etiopien, Laos, Indonesien och Nicaragua. Kaffet rostas mörkt och bjuder på en ren doft av nöt och mandel. Smaken är rund med behaglig syrlighet, balanserad beska med en påtaglig sötma. Eftersmaken är kryddig med en ton av lakrits.

Fullroast Field 

Arom med tydlig nötkaraktär. Rund smak med nötiga toner, låg syrlighet och tydlig sötma. 

Medelfyllig eftersmak med lätt ton av karamell. Arvid Nordquist Fullroast Field består av 100% Arabicabönor.

Highland Nature

Generös doft av hasselnöt. Rund smak med viss pepprighet. Balanserad och fruktig eftersmak.

Arvid Nordquist Highland Nature består av 100 % Arabicabönor som är ekologiskt odlade. Kaffebönorna handplockas, tvättas och torkas. I Highland Nature ingår endast ekologiskt odlade Arabicabönor från Etiopien, Honduras, Peru och Indonesien. Highland Nature bjuder på en rund generös doft med rostad söt arom av nötnougat och vanilj. 

Midnight Grown 

Intensiv doft. Kraftfull och fyllig smak med inslag av mörk choklad. Lång och generös eftersmak. 

Arvid Nordquist Midnight Grown består av 100% Arabicabönor av kvalitetsklasserna Brazil Fine Cup Cerrado, Colombia Excelso och Ethiopia Sidamo & Yirgacheffe. Ett extra mörkrostat kaffe med låg syrlighet och bred karaktär. Midnight Grown har en ren doft av nöt och mandel. Smaken är fyllig och kraftig med balanserad beska och viss rökighet.

Original Blend

Doft med ton av nougat. Elegant smak med livlig syrlighet. Generöst lång och balanserad eftersmak.

Arvid Nordquist Origial Blend består av 100% Arabicabönor av kvalitetsklasserna Brazil Fine Cup Cerrado och Sul de Minas, Colombia Exelso, Central America Stricly High Grown och Kenya AA/AB. Original Blend har en lätt arom av mörk choklad och ton av fransk nougat.

kaffe-pasar

Vi bjuder på kaffe till 600 koppar när du hyr en kaffemaskin!

Vill du köpa lite

gott kaffe?

031-711 18 60

info@stadkonsult.se

Skicka ett mejl så ringer vi upp så snart vi kan!

Läs mer om

gott kaffe