Nu är det enkelt att alltid få en kopp färskt kaffe på jobbet! Om du hyr kaffemaskin av oss kan vi hjälpa till med service och leverans av miljöcertifierat kaffe från Arvid Nordqvist.

Hyra kaffemaskin

Vi har valt att jobba med Bianchi kaffemaskiner - helt enkelt för att de brygger gott kaffe. Smaken är lika fin oavsett om de brygger vanligt kaffe, espresso eller cappuccino. Maskinerna är dessutom energisnåla, lätta att använda, smakfullt designade och finns i flera olika storlekar.

Gaia Fresh Milk

Med kaffemaskinen Gaia Fresh Milk får du varma drycker som espresso, kaffe och cappuccino med färsk mjölk. Maskinen är utrustad med mjölkskumning för cappuccino och färskmjölksmodul med kyld kammare och panna för ånga.

Maskinen är speciellt designad för att placeras i inredda miljöer med höga hygienkrav och har en bricka på undersidan som förenklar rengöring av eventuella avfall. På begäran finns också möjlighet att lägga till ett rör för avtappning av kaffesump. Finns både i version för att kopplas in på vattenledningsnätet eller med en rymlig 3,6 liters vattentank som fylls på manuellt.

Dryckval (ingredienser): 3 (kaffe, choklad, mjölk)
Olika typer av dryck: 8 (latte, cappucino etc)

Lei 200

Lei 200 är en halvautomatisk kaffemaskin för instant kaffe eller hela bönor. Maskinen har 7” lcd-skärm via usb och dubbelvärmetank. Du kan brygga hela 200 koppar innan maskinen behöver tömmas. Maskinen finns även i variant med knappsats för varuautomat och med koppsläpp.

Dryckval (ingredienser): 6 (kaffe, choklad, mjölk, etc)
Olika typer av dryck: 12 (latte, cappucino etc)

Lei Sa

LEI SA är en halvautomatisk kaffemaskin som finns i flera versioner med olika utrustningsalternativ. De olika versionerna kan brygga från hela bönor eller med instant kaffe. I standardutförande ingår alltid espresso och Serpentine kit för te.

Du kan välja om vatten ska fyllas på manuellt eller via en fast vattenanslutning. Lei Sa för hela bönor har en patenterad espressobryggenhet. Värmetank för förvärmning av vattnet finns på Lei Sa för hela bönor med dubbel vattentank

Knappsatsen är lättmanövrerad tack vare en Bianchis speceilla Soft Touch Technology. Knapparnas etiketter är lätt utbytbara från insidan.

Kaffet kan fyllas på i kanna eller höga Caffe Latte-glas tack vare det 170 mm höga utrymmet för koppar. Vanliga, lägre kaffekoppar placeras på en kopphylla. Lätt att hålla ren och serva eftersom mixermotorerna är lättåtkomliga från maskinens framsida.

Dryckval (ingredienser): 4 (kaffe, choklad, mjölk, etc)
Olika typer av dryck: 8 (latte, cappucino etc)

Gaia

Gaia är en snygg och enkel kaffemaskin. Mörka ytor och aluminiumliknande färger ger ett snyggt och diskret intryck. Med bara åtta upplysta knappar blir maskinen lätt att använda. Maskinen har tre fack för påfyllning av kaffe, mjölk och choklad. Du kan välja mellan att fylla på vatten manuellt eller ha en fast vattenanslutning. En inbyggd spillbrickan förenklar rengöringen.

Maskinen klarar att servera i de flesta typer av kannor och muggar. För servering i mindre koppar finns en hylla.

Gaia har en upplyst branding-plats där du kan sätta din egen prägel på kaffemaskinen, kanske ditt företags logotyp.

Dryckval (ingredienser): 3 (kaffe, choklad, mjölk)
Olika typer av dryck: 8 (latte, cappucino etc)

kaffe-pasar

Vi bjuder på kaffe till 600 koppar när du hyr en kaffemaskin!

Vill du hyra en

kaffemaskin?

031-711 18 60

info@stadkonsult.se

Skicka ett mejl så ringer vi upp så snart vi kan!

Läs mer om

kaffemaskiner