Vissa typer av städning måste utföras regelbundet med täta intervaller - varje vecka eller kanske rent av varje dag - för att hålla en hög hygienstandard och god trivsel på arbetsplatsen. MJ Städkonsult har både kunskaper och resurser för att lösa den här typen av städningför stora och små aktörer.

Kontorsstädning

En ren arbetsplats är något alla behöver för att kunna göra ett bra jobb. Vi har utrustning och utbildning som gör att vi kan utföra kontorsstädning både effektivt och miljövänligt. Vi är måna om att hålla städningen på en kvalitet lite utöver det vanliga. Vårt mål är att du skall vara extra nöjd.

Vi är Certifierade i ISO 9001 (Kvalitet) och ISO 14001 (Miljö).

Vi arbetar med tydliga arbetsbeskrivningar och du har möjlighet att själv gå med och göra en avstämning på vårt arbete. Då får vi möjlighet att göra justeringar så att du får den städning du har tänkt dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Trappstädning i flerfamiljshus

Moppa trappor är kanske det första du tänker på när en städfirma erbjuder din bostadsrättsförening sina tjänster. Det är ofta den naturliga basen i vårt avtal. Men visst vore det fint om vi kan sköta en del annat underhåll när vi ändå är på plats?

Entrélösningar: en riktigt bra entré- matta minskar behovet av golvvård, slitaget på golvbeläggningen minskar också och trapphuset ser fräschare ut längre tid.

Fönster & annat: självklart kan vi städa andra utrymmen som källare, tvättstugor och vindsutrymmen. Stora fönster och många fönster är inte heller något problem.

Minivaktmästaren: när vi ändå är i huset kan vi även byta lampor, smörja ytterdörren som går trögt eller hänga upp nya anslagstavlor. Låt oss fixa allt smått som annars lätt blir ogjort.

Gym och vårdscentral

Städning i gym och på vårdcentraler kräver mer kompetens hos städpersonalen än vilka kem som är lämpliga för olika sorters smuts. Några saker att tänka på:

För att kunna städa effektivt och hygieniskt korrekt krävs ett genomtänkt upplägg av städningen. Vi kan också vara flexibla när det gäller vilken tid ni vill att städningen ska utföras.

All vår personal som städar vårdcentraler genomgår en särskild kurs för att de ska kunna arbeta på ett hygieniskt, säkert sätt för både er personal, era besökare och sig själva.

Våra tydliga arbetsbeskrivningar som är speciellt framtagna för städning av gym och vårdcentraler  ger dig en garanti att det blir rent på rätt sätt!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Skolstädning

Att städa i lokaler med full ruljans och massor av folk i rörelse kräver god planering och flexibilitet. Hur fungerar det på din skola?

Vi kan lägga upp städningen efter ett schema som passar aktiviteterna i era lokaler. Behövs kompletterande behovsstädning senare under dagen planerar vi för det också.

När vi kan lägga upp städningen för hela året får du möjlighet att dela upp betalningen så att du får samma månadskostnad. Planerade underhåll som t.ex. golvvård och fönsterputs kan ingå i avtalet.

Planerat underhåll är nyckeln till fräscha lokaler år efter år. Inget blir bortglömt eller ogjort p.g.a. tidsbrist. 

Kontakta oss för en kostnads fri offert!

Vill du ha hjälp med

städning?

031-711 18 60

info@stadkonsult.se

Skicka ett mejl så ringer vi upp så snart vi kan!

Läs mer om

städning