Entrémattor

Entrémattor

Visste du att upp till 80 % av all smuts kommer in med skorna?

Rätt entrématta på golvet gör därför nytta på flera sätt: de stoppar smuts, förenklar städningen, skonar golven, hindrar halkolyckor och leder bort statisk elektricitet. När du hyr entrématta från oss är du i trygga händer. Vi hämtar, tvättar, kvalitetskontrollerar och levererar rena mattor enligt det i förväg bestämda tidsintervallet. Du slipper kostnader för inköp och med fast hyra får du en bra kostnadskontroll. Mattorna tvättas miljövänligt i Svanencertifierade tvätteri för att alltid vara rena och effektiva och göra sitt jobb.

5 viktiga fakta:

  • Med Miljömattan® ser dina gäster och besökare redan i entrén att miljön är en viktig fråga för dig.
  • En välfungerande entrématta gör att du kan lägga mindre pengar på städ eftersom lera och fukt sugs upp av mattan. Den unika färgen på Miljömattan® gör också att mattan ser ren ut längre.
  • Materialet som är en blandning mellan microfiber och nylon, gör att den torkar snabbare än en entrématta i bomull eller vanlig nylon – när du stänger på eftermiddagen är den full av väta, på morgonen när du kommer tillbaka är den torr.
  • Mattan är tillverkad i Econyl®, ett material som består av återvunna fisknät och textilier, som annars hade förorenat hav och natur till skada för djur och växter under lång tid.
  • Kombinationen av den färgen och att den är tjockare än många andra entrémattor gör att mattan inte behöver tvättas så ofta, vilket kraftigt minskar vatten- och energiförbrukning i tvätterierna.

Med Miljömattan® får du en renare innemiljö, samtidigt som du bidrar till renare hav.

Miljömattan® finns i flera olika standardstorlekar (cm): 85×75, 85×150, 115×200, 150×250, 85×300, 115×300

Testa gratis!

Testa en entrématta i 2 veckor utan kostnad!

Kontakta oss

Intresserad av våra entrémattor?