Specialstäd

Specialstäd

Behöver ni hjälp med storstädning, byggstädning eller golvvård? Vi har erfarenheten och kompetensen att hjälpa er.

Regelbundet periodiskt underhåll bidrar till en trivsam arbetsmiljö samt förlänger livslängden på både lokaler och inventarier. Då städas ytor som inte ingår i den dagliga städningen. Vår personal har utrustning och utbildning som gör att vi kan utföra olika typer av specialstäd som tex golvvård eller höghöjdsstäd, både effektivt och miljövänligt.

Kontor

En ren arbetsplats är något alla behöver för att kunna göra ett bra jobb. Vi har utrustning och utbildning som gör att vi kan utföra kontorsstädning både effektivt och miljövänligt. Vi är måna om att hålla städningen på en kvalitet lite utöver det vanliga. Vårt mål är att du alltid skall vara extra nöjd.

Vi är Certifierade i ISO 9001 (Kvalitet) och ISO 14001 (Miljö).

Vi utför regelbundna kvalitetskontroller samt avstämningar, där du som kund alltid är välkommen att medverka. Då ges möjlighet att göra justeringar så att önskad nivå uppnås.

Vårdinrättningar

Lokalvård inom vården kräver mer kompetens hos städpersonalen än vilka kem som är lämpliga för olika sorters smuts.

Alla våra medarbetare som städar vårdcentraler genomgår en särskild kurs för att de ska kunna arbeta på ett hygieniskt och säkert sätt för sig själva men även för era medarbetare och besökare.

För att kunna städa effektivt och hygieniskt korrekt krävs ett genomtänkt upplägg av städningen, bland annat genom tydliga arbetsbeskrivningar. Då vi har många års erfarenhet av denna typ av uppdrag vet vi vad som krävs för att det skall bli rent på rätt sätt.

Utbildningslokaler

Att städa i lokaler med full verksamhet och mycket folk i rörelse kräver god planering och flexibilitet.

Vi kan lägga upp städningen efter ett schema som passar aktiviteterna i era lokaler. Behövs kompletterande behovsstädning senare under dagen ordnar vi med det också.

Regelbundet periodiskt underhåll som t.ex. golvvård och fönsterputs, är nyckeln till fräscha lokaler år efter år. Inget blir bortglömt eller ogjort.

Fastighetsstädning i privat och offentlig miljö

Moppa trappor är kanske det första som kommer upp när man tänker på trappstädning. Visst gör vi det men självklart städar vi även andra utrymmen såsom källare, tvättstugor och vindsutrymmen. Dessutom ger regelbunden fönsterputs en trivsam och fräsch miljö i er fastighet.

När vi ändå är i huset kan vi även byta lampor, hänga upp anslagstavlor, smörja ytterdörren mm. Låt oss fixa allt smått som annars lätt blir ogjort.

Kontakta oss

Intresserad av specialstäd?